Fotoåret 2014 har nu passerat “halvtid”, dvs vi befinner oss mitt i sommaruppehållet. Vad har då präglat klubb- och tävlingsverksamheten hittills i år ? För egen del skulle jag vilja säga att tävlingarna varit lite “si och så” (inte en poängplats hittills). Däremot har jag med hjälp av sonen Anders skapat en hemsida för klubben. Denna hemsida är verkligen fullmatad med uppgifter, vare sig det är tävlingar, tävlingsresultat, protokoll och – ett forum för diskussioner.
Om man graderar intresset bland klubbmedlemmarna för hemsidan och aktiviteten att agera i forumen från 1 (lågt) till tio (högt) skulle man med lite välvilja kunna ange detta till en etta.
Ingen skugga faller dock över Evorna Ferhholm och Johansson som på ett utmärkt sätt skapat diskussion och bidragit med bilder.
Gunillas och mina inlämnade tävlingsbilder och deras placering finns under rubriken Fotoklubbsbilder på annan plats på denna hemsida.
För Gunillas del har väl inte hennes paradgren “Månadens Bild” skördat några lagrar. Med sina Svartvita bilder skapade hon dock historia. Under de år jag varit medlem i klubben har det väl aldrig hänt att samma tävlande placerat sig både på plats 1 och 2. Detta lyckades Gunilla med. Bilderna med “domaromdömen” finns under Galleri – Vinnarbilder på hemsidan, men dom förtjänar ytterligare en publicering.

Vi satsar nu på andra halvlek, både med bilder och med intresse för Fotoklubbens hemsida.