Jovisst ja ! Det har tävlats så mycket att jag missade den årliga “Östsvenskan”. Sveriges fotoklubbar anslutna till riksförbundet (RSF) är uppdelade i distrikt. Själva tillhör vi det östsvenska distriktet, omfattande 17 klubbar. I anslutning till distriktets årsmöte genomförs en gemensam tävling för alla dessa klubbar, en tävling, som nu blivit två. Det gäller kollektioner, alltså tre sammanhängande bilder. Tävlingen är uppdelad i två klasser – påsiktsbilder, alltså pappersbilder och projektionsbilder, där man bara sänder den digitala filen, som visas på duk med “kanon”.
Jag tävlade i båda klasserna. Bäst gick “Coca-cola” bilderna som jag tidigare tävlat med i den egna klubben. Nu blev det en tredjeplats och en bronsplakett minsann !
Gunilla lämnade in tre bilder från ett krukmakeri i Danmark och fick en välförtjänt åttondeplacering, som i denna stora skara tävlande gav ett diplom.

Slut för i år. Vi hörs efter årsmötet den 24 jan 2014 !
GOTT NYTT ÅR !